Favoriete vakantiegerechten

januari 31, 2011 · Posted in Geen categorie 

Favoriete vakantiegerechten geserveerd op “vreemde bodem”.

Voor een aantal leden van het genietschap in ieder geval op vreemde bodem. Waarom? Marcel en Kyra huizen namelijk in een gezellig appartement in het Gelderse en dus was dit de eerste keer dat het Genietschap buiten Breda zou koken. Nathan, Collin en Romeo zijn in de voormiddag met de trein vertrokken voor deze ‘uitwedstrijd’ waarbij Romeo nog voor enkele versnaperingen voor onderweg had gezorgd. Omdat niemand van het genietschap ooit genoeg lijkt te hebben deed de dönerspecialist op het station uiteindelijk ook nog goede zaken. Aangekomen bij Marcel in Arnhem zijn de heren onder het genot van een glaasje begonnen met de voorbereidingen. Tegen zevenen sloot ook Remko zich aan en was het Genietschap compleet. De avond leek deze keer vooral bij de start in het teken te staan van lekker en lekker veel. De amuse van Collin was  heerlijk en het aantal mosselen en vongoles bedroeg zeker meer dan alleen maar een amuse. Romeo leek de slager en groenteboer vooral de opdracht te hebben gegeven veel ham en vijgen mee te geven voor zijn voorgerecht en de ossenhaas van het tussengerecht van Nathan had in sommige restaurants bijna geserveerd kunnen worden als hoofdgerecht. Vonden wij dit erg? Nee, verre van dat zelfs. Voor de goede dingen in het leven weten wij altijd nog wel een plaatsje vrij te maken dus ook het hoofdgerecht van Marcel, zeewolf, lieten wij ons goed smaken en onder het genot van een kopje espresso en glaasje Vinsanto was er nog een stukje eigengebakken panforte en cantucci van de hand van Remko ter afsluiting. Na het eten nog lekker nagetafeld en tegen enen voldaan en gelukkig weer richting Breda gegaan na wederom een mooie avond. Conclusie: Een uitwedstrijd met een zeer positief resultaat! Marcel, bedankt voor de gastvrijheid!

 Remko

Comments

Leave a Reply