Garlic & Lime & garlic & garlic & garlic & garlic & …..

juli 16, 2011 · Posted in Geen categorie 

De een heeft waarschijnlijk extra ruimte op de camping vandaag, de ander wordt gevraagd in een aparte auto richting het vakantieadres in Frankrijk te rijden en sommigen van ons zijn vannacht misschien wel naar de logeerkamer verbannen. Kortom, we hebben ons, mogelijk tot frustratie van onze wederhelften, goed gehouden aan het thema en er zijn heel wat tenen knoflook gebruikt.

Het menu van vandaag:

“Coquilles met prosciutto omwikkeld. Overgoten met een botersaus van Peterselie, knoflook en citroen en geserveerd met een gebakken tomaatje.”

“Een kroketje van garnaal en langoustine, ravioli met een langoustinemousse en een in koflook en citroen gemarineerde langoustine van de BBQ .”

“Een halve Oosterscheldekreeft. Geserveerd met een gegrild balletje van gehakt met citroen blad, wilde knoflookrisotto en een salade van groene asperges (Asparagi in insalata).”

“Taart met citroen- en limoenroom. Geserveerd met rood fruit en een glaasje aardbeienlikeur.”

Een heerlijke ontspannen avond deze keer met genoeg ruimte om eens lekker bij te kletsen. Iets waar, door de hectiek van alledag, te weinig ruimte voor is geweest de laatste tijd. Helaas moest Marcel deze keer verstek laten gaan vanwege andere verplichtingen.

Marcel afwezig betekent automatisch ook een gang minder in het menu. Collin, onze gastheer van de avond had hier een prima oplossing voor. Een paar blaadjes munt uit de tuin, beetje suiker, ijs en spa rood in een glas. Scheutje rum erbij en…………………Mooooooooooooohiiiiiiiiiiitoooooooooooooo!! Lekker muziekje op de achtergrond, vuurkorf aan en lekker chillen. Prima idee!

Ter afsluiting van de avond nog een glaasje champagne. Was er iets te vieren dan? Nee, gewoon omdat het lekker is, omdat het een fijne avond was  en omdat er soms getoost moet worden op de vriendschap.

Iedereen die onze website weleens bezoekt wensen wij een ontzettend fijne vakantie toe, uiteraard boordevol lekker eten en drinken. In oktober komen wij weer samen en zullen wij u opnieuw op de hoogte houden van het thema en het verloop van de avond.

Comments

Leave a Reply